Meny Stäng

10 annorlunda hotell som vi bott på (eller besökt)

Annons

Idag berättar vi om tio annorlunda hotell i världen som vi har bott på, eller besökt. Lyxiga hotell i all ära, men de kan vara sig ganska lika. När man besöker ett unikt ställe däremot – då glömmer man det inte!

Läs mer

5 städer för en romantisk weekend

Annons

Idag presenterar vi en gästartikel

En romantisk weekend är en av dem bästa dejtingaktiviteterna man kan göra. Som boende i Europa har vi tur, för det kryllar av weekendstäder som passar perfekt att åka till på kärleksresa över helgen!

Läs mer

Nyfiken på nya kulturer? Se några av världens bästa destinationer

Annons

Idag presenterar vi en gästartikel

Att resa är något underbart som de allra flesta längtar till. Ofta handlar det om att bara få åka iväg för en vecka eller två för att då befinna sig på ett helt nytt ställe där inga måsten finns.

Läs mer

Utforska Amsterdam: Din omfattande reseguide

Annons

Idag presenterar vi en gästartikel

Amsterdam, en stad känd för sina ikoniska kanaler, rika historiska arv och pulserande kultur, erbjuder något för alla resenärer. Denna guide tar dig igenom hjärtat av denna fascinerande stad, från dess historiska landmärken till moderna nöjen, och ger praktiska tips för att göra din vistelse oförglömlig.

Läs mer

Fördelarna med att boka resan med kreditkort

Annons

Idag presenterar vi en gästartikel

Allt fler upptäcker fördelarna med att använda kreditkort vid bokning av resor. De inkluderar inte bara ekonomiska förmåner som försäkringar och bonusar utan även praktiska aspekter som att slippa valutaväxlingsavgifter.

Läs mer

De 15 vackraste platserna i världen – våra favoriter

Annons

De 15 vackraste platserna i världen, vilka är det? Ja, det finns det ju ingen objektiv sanning om förstås, men här har vi valt ut våra 15 favoriter. Detta är de vackraste platserna i världen som vi har besökt.

Läs mer

Mässor 2024 – med fokus på resor, camping och fritid

Annons

Det arrangeras många mässor 2024, varav en hel del har fokus på resor, camping och fritid. Vi presenterar ett urval av årets mässor och festivaler. Kanske vill du planera in att gå på någon av dessa?

Läs mer

Resa på liten budget – våra 12 bästa tips

Annons

Hur kan man resa på liten budget? Att resa innebär alltid kostnader, men det kan vara möjligt att resa betydligt billigare än du kanske föreställer dig. Vi delar med oss av våra bästa tips.

Läs mer

Våra resplaner för 2024

Annons

Nytt år och nya planer! Så, hur ser våra resplaner ut för 2024? Som vanligt vet vi inte exakt. Några få saker är spikade, medan övrigt är halvplanerat alternativt på drömstadiet.

Läs mer

12 resmål att drömma om inför 2024

Annons

År 2023 är snart till ända och 2024 närmar sig. Vi presenterar tolv resmål att drömma om – ett för varje månad. Många är resmål som vi själva besökt, och som vi kan rekommendera eller vill se mer av.

Läs mer