Meny Stäng

10 unika fordon och husvagnar på Elmia Husvagn Husbil 2023

Annons

Vi visar tio unika fordon och husvagnar från Elmia Husvagn Husbil 2023. Den årliga mässan, som brukar beskrivas som ”camparnas julafton”, har precis avslutats. Här är några spännande fordon och vagnar som vi spanade in.

Läs mer

15 spännande husvagnar på Elmia 2022

Annons

Vi har spanat in husvagnar på Elmia Husvagn Husbil 2022! Även om vi själva reser med husbil är det spännande och intressant att kika på alla nya (och gamla) husvagnar. Idag finns verkligen alla möjliga sorters vagnar – allt från stort och lyxivt till kompakt och sportigt.

Läs mer

Alternativt boende – husbil, husvagn och Land Rover

Annons

Gästskribenter: Maria och Jöran

Hej på er! Nu sitter jag och skriver på nästa del i vår serie om att bo alternativt. Utanför fönstret är våren på gång med sol, värme och massa fågelkvitter. Det är full fart vid Hornborgasjön och tranorna flyger över stugan.

Läs mer

Husbilar och tillbehör på mässan ”Husbil Sthlm 2022”

Annons

Mässan ”Husbil Sthlm 2022 – Frihet på hjul” är över, och det är dags för oss att visa upp lite av vad mässan hade att bjuda på. Vi var förstås till stor del upptagna i vår egen monter – samt på scen – men vi hann också ta oss runt och kika på husbilar och tillbehör.

Läs mer

Husbilar och campingnytt på ”Ferie for alle” 2022

Annons

Vi har spanat in husbilar och campingnytt på ”Ferie for alle” 2022 – Skandinaviens största semestermässa. Mässan samlar resmål, friluftsliv, golf … och har ett mycket stort fokus på husbilar, husvagnar och camping.

Läs mer

Husvagnar 2021 – 8 husvagnar från KABE och Adria

Annons

I detta inlägg visar vi upp ett antal husvagnar från husvagn & husbilsmässan 2021 på Elmia – från KABE och Adria. Här kan du kika på ett urval av små och stora husvagnar för olika smaker. Och så delar vi förstås med oss av våra reflektioner!

Läs mer

Husvagn & husbilsmässa 2021 – nytt från KABE och Adria

Annons

Husvagn & Husbilsmässa 2021 pågår just nu på Elmiamässan i Jönköping. Nu när den sedvanliga stora mässan, Elmia Husvagn Husbil, är inställd har producenterna KABE och Adria passat på att arrangera en egen mässa.

Läs mer

Elmia 2019 – Husbilar och husvagnar som sticker ut

Annons

Finns det några husbilar eller husvagnar som sticker ut på Elmia Husvagn Husbil 2019? Ja, definitivt! Vi har haft begränsat med tid att kika runt på mässgolvet, men vi har ändå hittat några riktigt spännande husbilar och husvagnar. Kolla in dessa!

Läs mer

Coola minihusvagnar och husbilar på Caravan i Helsingfors

Annons

I fredags kikade vi på minihusvagnar och husbilar på Caravan i Helsingfors, husbils- och husvagnsmässan som anordnas i samband med resemässan Matka. Det absolut coolaste vi såg på mässan var den silvriga mini-husvagnen Lifestyle Camper från Ukraina.

Läs mer

Elcyklar och husvagnar på Elmia Husvagn Husbil 2018

Annons

Nu är det dags att visa husvagnar på Elmia Husvagn Husbil 2018. Vi skriver vanligtvis mer om husbilar än om husvagnar, men vi såg några husvagnar som stack ut och som vi gärna vill visa. Dessutom blir det några ord om elcyklarna vi kikade på och lite slutsatser från hela mässan. Var du där? Vilka blev dina slutsatser?

Läs mer