Meny Stäng

Populära resmål, ”klickfarm” och campingmässa i Kina

Annons

Det är måndag igen, vilket betyder FREEDOMtravel News och spännande resenyheter från veckan. Vi har som vanligt gått igenom skörden av pressmeddelanden och den här veckan kan vi bland annat rapportera om populära resmål för sommaren (både i världen och i Sverige), om bilder från en campingmässa i Kina och om en klickfarm (!) som har avslöjats i Thailand.

Läs mer

Grattis till vinnaren! – en weekend i Prag

Annons

Nu är tävlingen om en weekend i Prag avslutad och vi säger ett stort GRATTIS till vinnaren! Vi säger också ett stort tack till alla som varit med och tävlat! Vi skulle gärna ge alla en resa, men det är bara en person som kan vinna …

Läs mer

Happy Friday: Vinn en resa till Prag

Annons

Ok, nu kör vi och Happy Friday med Peter och nya upptåg. Jag har jobbat hårt sen i april för att få till en tävling på bloggen och nu är vi i hamn. Tävla om  en weekendresa för två till Prag med 4-stjärnigt hotell och det börjar idag på en fredag … Happy Friday. Alla kan tävla bara du är minst 18 år och har en mailadress så nu kör vi!

Läs mer

Happy Friday: Nu sparkar vi igång

Annons

Nu sparkar vi igång den glada fredagen med Peter varje vecka. Det är så mycket skit och negativt vi får ta in varje dag och media vet att det säljer, och en negativ upplevelse kräver  tio positiva för att vi ska väga jämt så, nu kör vi!

Läs mer

Nominerade till ”Golden Pen Award 2016” i Kroatien

Annons

Kroatiens turistbyrå har nominerat oss till det årliga priset ”Zlatna penkala” eller Golden Pen Award för vårt bloggande om Kroatien. Vi har fått en fantastiskt fin motivering, och dessutom är vi inbjudna till prisutdelningen i Split i slutet av april. Waow! Sååå himla roligt det här. Och självklart får du ”följa med” på resan på bloggen!

Läs mer

Uppmärksammade två gånger på samma dag

Annons

Igår blev vi uppmärksammade två gånger, först i Expressen som listar Sveriges bästa resebloggar och sedan i Travelmarkets tävling om Sveriges bästa reseblogg, där vi nu är i final. Så himla roligt! Om knappt två veckor står det klart vem som har Sveriges och Skandinaviens bästa reseblogg …

Läs mer

Läsarnas bästa tips för semesterköket

Annons

Nu är tävlingen, där det gällde att dela med sig av sitt bästa tips för semesterköket, avslutad. Vi fick in många fantastiskt bra och smarta tips för husbilen/husvagnen/båten/sommarstugan, och dessa har vi sammanställt i det här inlägget.

Läs mer

Tävla och vinn en gasolcylinder

Annons

För att underlätta sommarens gasolbruk har AGA Gas tagit fram fem konkreta tips för hur du använder din gasol säkert till båt, husvagn och grill. Här hittar du tipsen – och samtidigt kan du tävla om en gasolcylinder!

Läs mer

Kan du Europas länder?

Annons

Man tror ju att man ska kunna Europas länder, men det är inte helt lätt! Nu kan du testa dina kunskaper på ett kul sätt! Efter två försök fick jag 93 procent rätt och en tid på 2:98 min. Kan du slå det?

Läs mer