Meny Stäng

Rullsands camping

Vi åkte norrut den här gången, till Rullsands camping strax söder om Gävle. Idag, på midsommarafton, har vi vaknat till helt fantastiskt sommarväder.  Hoppas att ni har samma tur med vädret! Önskar alla en riktigt fin midsommarafton!

Fin sandstrand

Vi kom nyss tillbaka från en promenad på den fina sandstranden här. Här kan man verkligen koppla av med sol och bad, utan att det är för mycket folk. Precis nedanför campingen är en ”vanlig” strand, och om man går bortåt åt höger kommer man istället till en naturiststrand.

Rullsand gävle

En camping där vi trivs

Vi trivs på campingen här! Lugnt och skönt, fin natur och nära till stranden. Hit brukar vi åka bara för att slappa, läsa böcker och äta god mat. Om man promenerar en kort bit längs stranden kommer man till en liten bar/restaurang där det ibland också är uppträdanden. Trevligt när man vill ha lite avbrott i lugnet!

Rullsand camping

© 2018 FREEDOMtravel Reseblogg. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.