Meny Stäng

Caravan Stockholm 2014

Idag har vi besökt husbils- och husvagnsmässan Caravan Stockholm 2014, på Kistamässan i Stockholm. Här följer lite bilder och reflektioner. Var du också där? Vad tyckte du?

Kabe sittgrupp

Mycket är sig likt, vilket innebär att det satsas mycket på exklusiv känsla, och lite mindre på funktionalitet. Många snygga sittgrupper och lyxiga sovrum i de större husbilarna, men köken får sällan ta plats.

Kabe

Många modeller har sängar som fälls ner över sittgruppen. Det kanske funkar om man vid enstaka tillfällen har med vänner, men det blir ju svårt med barn eller tonåringar som sover helt andra tider än vi vuxna…?

Morelo

Den största Morelon var man tvungen att boka privat visning för, men man kunde ju också roa sig med att titta på garaget…

Sunlight husbilar

Sunlight

Sunlights modeller stack ut som lite mer prisvärda familjebilar, där man tänkt mer på praktiska lösningar än på lyx: gott om sängplatser och bra förvaringsutrymmen.

Pössl

La Strada

Plåtisar verkar vara hett! Vi har aldrig sett så många vans på en mässa förut… Pössl (överst) gör alltid snygga bilar. La Strada (nederst) uppfattade vi som klumpigare, med mer ”båtkänsla” över inredningen.

Adria

Adria van

Allra bäst tyckte vi om Adrias nya van-modeller: Twin 600. Smidiga vans med modern design på inredningen. Förvånande hur mycket som ryms i en så liten bil!

Trikke

Vi blev också lite nyfikna på det elektriska lilla fordonet Trikke. Fordonet, som väger 20 kg inkl. batteri, är hopfällbart och skulle rymmas bra i husbilens garage…

© 2017 FREEDOMtravel Reseblogg. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.