Kärlek på djupet

Idag, på Alla Hjärtans dag, har man kunnat läsa en hel del om romantiska resmål. Vita stränder i Maldiverna toppar svenskarnas önskelista, enligt Dagens PS. En udda romantisk möjlighet är den ubåt som Aftonbladet berättar om. Ubåten går ner till ca 200 meters djup, och där möts man av champagne och rosenblad på sängen. Kock och butler ingår också, och man kan få in ostron, kaviar och chokladfondant.

Ubåten, som hör hemma i Karibien, kostar nästan två miljoner kronor per natt… och man måste boka minst två nätter. Vi tycker i och för sig att det är romantiskt att bo på båt, fast jag är nöjd så länge båten håller sig vid ytan. Så jag sörjer inte så fasligt att jag inte har råd. Vad säger du, skulle du vilja spendera en romantisk helg i en ubåt? Eller vilken plats föredrar du för en romantisk eller mysig helg? /Helena

UbåtPrintscreen från Aftonbladet 2014-02-12

Föregående

Kärlek till alla

Nästa

Caravan Stockholm 2014

8 kommentarer

 1. Haha, nej tack, ingen u-båt för mig. Men ovanför ytan i Karibien vore helt ok. :)

 2. BP

  Nej tack även för mig. Är inte klaustrofobisk, men skulle nog bli det på – eller rättare sagt – i en u-båt.

 3. Tveksamt om jag hade valt u-båten även om jag inte hade vetat vad jag skulle göra med mina två miljoner som ligger och dräller i madrassen…

 4. Nej tack ingen ubåt för mej. Föredrar husbilen, parkerad nära havet, så jag kan se solens upp och nergång tillsammans med min kära make. Fast just i år får vi nöja oss med att vara insnöade…. :p

 5. admin

  Hörni, håller med!
  :)

  BP, jag är inte hysteriskt klaustrofobisk… men kan nog också bli

  Marina, det känns som att jag skulle kunna komma på lite bättre idéer faktiskt om jag hade två miljoner över

  Kors och Tvärs, husbil är mysigt! En stuga i snön låter ju oxå romantiskt!
  :)

 6. Ibland går det bara för långt.
  Jag väljer då definitivt att göra nåt annat för mina ”miljoner”.

 7. Jag hade INTE tillbringat en natt i en U-båt om jag så fått två miljoner!

  Men gärna en husbåt eller en spännande storstad :-)

  Trevlig lördag!

Kommentera

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén