Kärlek på djupet

Posted februari 14th, 2014 by admin. Comments (8).

Idag, på Alla Hjärtans dag, har man kunnat läsa en hel del om romantiska resmål. Vita stränder i Maldiverna toppar svenskarnas önskelista, enligt Dagens PS. En udda romantisk möjlighet är den ubåt som Aftonbladet berättar om. Ubåten går ner till ca 200 meters djup, och där möts man av champagne och rosenblad på sängen. Kock och butler ingår också, och man kan få in ostron, kaviar och chokladfondant.

Ubåten, som hör hemma i Karibien, kostar nästan två miljoner kronor per natt… och man måste boka minst två nätter. Vi tycker i och för sig att det är romantiskt att bo på båt, fast jag är nöjd så länge båten håller sig vid ytan. Så jag sörjer inte så fasligt att jag inte har råd. Vad säger du, skulle du vilja spendera en romantisk helg i en ubåt? Eller vilken plats föredrar du för en romantisk eller mysig helg? /Helena

UbåtPrintscreen från Aftonbladet 2014-02-12

Spara / dela med dig
 • Facebook
 • del.icio.us
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!

8 Responses to “Kärlek på djupet”

 1. Hörni

  Haha, nej tack, ingen u-båt för mig. Men ovanför ytan i Karibien vore helt ok. :)

 2. BP

  Nej tack även för mig. Är inte klaustrofobisk, men skulle nog bli det på – eller rättare sagt – i en u-båt.

 3. Marina

  Tveksamt om jag hade valt u-båten även om jag inte hade vetat vad jag skulle göra med mina två miljoner som ligger och dräller i madrassen…

 4. Kors och Tvärs

  Nej tack ingen ubåt för mej. Föredrar husbilen, parkerad nära havet, så jag kan se solens upp och nergång tillsammans med min kära make. Fast just i år får vi nöja oss med att vara insnöade…. :p

 5. admin

  Hörni, håller med!
  :)

  BP, jag är inte hysteriskt klaustrofobisk… men kan nog också bli

  Marina, det känns som att jag skulle kunna komma på lite bättre idéer faktiskt om jag hade två miljoner över

  Kors och Tvärs, husbil är mysigt! En stuga i snön låter ju oxå romantiskt!
  :)

 6. Steve

  Ibland går det bara för långt.
  Jag väljer då definitivt att göra nåt annat för mina ”miljoner”.

 7. Znogge

  Jag hade INTE tillbringat en natt i en U-båt om jag så fått två miljoner!

  Men gärna en husbåt eller en spännande storstad :-)

  Trevlig lördag!

 8. FANTASYDINING-En blogg om temarestauranger och resor

  Oj vad häfftigt!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>