Nominerade till Bästa Reseblogg

Vi har, bland 10 finalister, blivit nominerade till Bästa Reseblogg i Supersaver Travel Blog Awards. Vi vill verkligen tacka er som röstade på oss! Nu ska man tydligen rösta igen… Vi har full förståelse om ni inte orkar rösta mer (det har varit mycket sånt på senare tid), men om ni vill uppskattar vi det förstås! Klicka i så fall HÄR och glöm inte att bekräfta röstningen genom att klicka på länken i mejlet du får tillbaka. /Helena

Travel Blog Awards 2013!
Boka smidigt dina flygresor via oss på Supersavertravel.

Föregående

Det regnar in

Nästa

Ny bok om skandinaver

17 kommentarer

 1. Röstat och klart. Nu håller vi tummarna. Bästa Asienblogg tycker jag Beccus är. Helt outstanding i mitt tycke. Vilka äventyr!

 2. Försökte så klart att rösta! Och skrev in min mail men så vill den att man ska verifiera sin mail och mailet jag fick av dem för att klicka på länken innehåller ingen länk utan en massa konstiga tecken istället för å, ä, ö?
  Så jag kan inte rösta för jag kan inte verifiera mailadressen? Ni kanske ska prata med dem om det – så att man kan rösta? :)
  Kram

 3. Så, nu har jag röstat!

 4. admin

  Ditte, tack så mycket! Hittade Beccus-bloggen via dig och håller med om att den är inspirerande och bra!

  Spindeltjejen, vad snällt av dig att vilja rösta på oss! Jag ska se om jag kan höra med dem om vad felet är…

  Aniika, tack!!!

 5. BP

  För mig gick det alldeles utmärkt att rösta på er… igen;-)

 6. Röstat och klart! Nu håller jag tummarna för er!

 7. Röstat, bekräftat, klart.

 8. Lämnat min röst… och bekräftat…
  Lycka till!

 9. Röstat och bekräftat……..Lycka till!

 10. Nu har vi med Röstat o fått bekräftat !!

  Ha det gott/Kram

 11. admin

  STORT TACK alla! Ni är helt underbara!
  :)

 12. Oj, här seglar man omkring på haven och har absolut ingen koll. Hade ingen aning om att tävlingen pågick, att vi ens var nominerade och än mindre i final. Upptäckte det först i morse. Kul så klart. Men finns det någon rättvisa på jorden så tycker jag det är er tur att vinna nu : ) Kram. L

 13. admin

  Mary of Rövarhamn, haha det är inte så lätt att ha full koll när man seglar runt på de stora världshaven… själva ligger vi ju bara och skvalpar i hamn… Och ni var definitivt värdiga vinnare förra året!

 14. Tack för hälsning hos mig!
  Röstar så ofta jag får chansen för er sida är verkligen bäst, massa restips och så blir jag alltid så extra glad när jag ser headern med Freedom i Götet där jag går förbi varje dag 😉
  Bannern uppe till höger om röstningen till tävlingen verkar inte funka, bra om man kommer direkt dit!
  Må gott på båten denna torsdagskväll!
  Tjing Allis

 15. admin

  Allis & Stellan, tack så hemskt mycket och roligt att ni gillar bloggen! Och headern från Götet!
  :)

  Jag är inte säker på vilken banner du menar, men kanske den från Cision högst upp på bloggen? Det är en gammal vinst från en annan blogglistning… inser nu att det kan vara förvirrande…

 16. Har röstat på er och håller tummarna!

  (Men jag hade också problem, fick inget bekräftelsemail. Men jag har nu mailat med dem så rösten är räknad.)

 17. admin

  Christine, tack! Och vad snällt att du ansträngde dig och mejlade dem!

Kommentera

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén