Meny Stäng

Bloggkamera: Samsung Galaxy NX

Peter har skaffat en riktig bloggkamera! Samsung Galaxy NX är inte bara en kamera, utan har flera av de egenskaper som en dator eller en smartphone har. Galaxy NX är utrustad med sim-kort, GPS och operativsystemet Android. Kameran är utvecklad för användare som vill ta professionella bilder och direkt kunna publicera dem i en blogg eller på Instagram.

Man kan alltså redigera bilderna direkt i kameran, och tack vare den stora skärmen kan man få en fin bild innan man skickar ut den på Internet. Man behöver alltså ingen dator. Med Galaxy NX kan man nämligen vara ständigt uppkopplad och det finns massor av olika appar att ladda ner. Vi har precis fått hem kameran och inte hunnit lära oss allt ännu, men den verkar vara användarvänlig. Den här kameran har egenskaper som vi aldrig sett hos en kamera förut – perfekt för bloggare tror vi!

Samsung Galaxy NX