Meny Stäng

Marockos landskap

Marockos landskap – vi säger bara waow! Det har gått mer än en vecka sedan vi kom hem från Marocko. Men intrycken lever kvar. Som alltid efter en resa, men kanske lite starkare den här gången. De där gröna träden, som blir glesare för varje kilometer vi lägger bakom ryggen. De snöklädda bergstopparna och den brunbrända marken. Det där karga som är vackert, för att det är naket. Och så öknen, öknen!

Atlasbergen

Det där karga bruna, som ibland påminner om ett månlandskap och ibland om Islands lavalandskap. Vackert i sin renhet!

Marocko landskap
Atlasbergen Marocko
landskap Marocko
Marocko

Sahara

Om du någon gång reser till Marocko måste du besöka öknen. Då måste du se solen sjunka över sanddynerna och förvandla  hettan till svalka. Och då måste du sova i ett tält där vinden rycker i tältduken. Andra ljud än i en båt, och ändå, som på ett stort hav. Vill du också uppleva Saharas öken? Kika in hos Sahara Experience, som arrangerade vår resa.

Sahara Marocko
Marocko öken
Sahara träd
Marocko Sahara

Läs mer: Resa till Marocko – din guide till Marockos bästa resmål

Prenumerera på vårt nyhetsbrev