Meny Stäng

Silverkusten – och mot Spanien

Hela den franska västkusten från flodmynningen Gironde till Bayonne kallas La Côte d’Argent – silverkusten. Det är en enda lång sandstrand med rörliga sanddyner och trädplanteringar, som ska sakta ner sandens utbredning. Vi har spenderat natten på en helt enorm ställplats bland träden i Biscarosse-Plage.

Nya upplevelser varje dag

Vi har hållit ett ganska högt tempo genom Frankrike. Varje dag nya upplevelser. Varje natt en ny ställplats. Det är intressant och spännande, men det blir också lite hektiskt och en ständig jakt på diesel, gasol, el, mat, vatten, tömningsplatser och ställen att slå läger för natten.

Vi skulle kunna tänka oss att ta några nätter på en camping, för lite lugn och ro. Vi siktar mot norra Spanien, och ska göra ett försök att hitta en vinteröppen camping där.

Frankrike Silverkusten

Bland träden vid stranden ligger ställplatsen …

© 2017 FREEDOMtravel Reseblogg. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.