Meny Stäng

ACSI CampingCard 2015

Till slut kom det! När vi lämnade Sverige i slutet av november var det för tidigt för att beställa ACSI campingcard för 2015. Därför beställde vi kortet när vi kom hit till ställplatsen i Albufeira i Portugal. Och sedan har vi väntat och väntat… I morse hade vi nästan bestämt oss för att ge upp. Men vem kom och viftade med ett brev i eftermiddags? Jo, mannen som sitter i receptionen!

Vad är ACSI campingcard?

Så vad är ACSI campingcard då? Jo, det är ett kort som under lågsäsong ger rabatt till alla ACSI-anslutna campingar i Europa. Du kan beställa kortet från ACSI webshop för 15 euro + frakt. Alla anslutna campingar är listade i de två katalogerna som man får tillsammans med kortet.

Vi har hittills tyckt att rabatten varit ganska bra, och vill därför inte vara utan kortet. När vi i december 2014 reste ner genom Spanien och Portugal betalade vi, med kortet, 16 euro/natt på de campingar vi besökte. Utan kortet hade det blivit ca 21 euro/natt. Nu, när vi har kortet i vår hand, kan vi snart rulla vidare mot nya äventyr!

ACSI campingcard 2015

© 2018 Reseblogg med massor av resmål och inspiration. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.