Meny Stäng

Fest på ställplatsen i Albufeira

Det finns ganska många svenskar här på ställplatsen i Albufeira. Många av dem är pensionärer som tycker att det är skönt att slippa den svenska vintern, och som kommit på att pensionen dessutom räcker längre här i varma Portugal. De flesta kom ner i höstas och många åker inte tillbaka till Sverige förrän i april. Härligt liv säger vi!

Födelsedagsfest

Många av svenskarna här på ställplatsen i Albufeira känner varandra sedan tidigare, i vissa fall sedan många vintrar på varmare breddgrader. Tre av dem har fyllt år nyligen, så igår skulle det firas. Vi är ju lite nya i sällskapet, men hade turen att bli inbjudna!

Mycket prat, skratt och utbyte av husbilserfarenheter. Och om det blev en stillsam tillställning …? Nja, efter några timmar blev det dans och musik på hög volym inne i en av husbilarna (som nästan var ombyggd till en enda stor musikanläggning … haha).

Albufeira fest
Födelsedagsfest Albufeira
Gitarrspel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev