Meny Stäng

Lagos, Portugal

Efter besöket vid Europas sydvästligaste punkt rullade vi till Lagos, som också ligger vid Algarvekusten. Här har vi gått runt i stan och promenerat längs hamnen. Vi har också stannat en natt på den ställplatsen som finns för husbilar.

Promenad i Gamla stan

Det blev en promenad längs marinan och i Gamla stan. Gamla stan är charmig med små gränder, surfbutiker, restauranger och en saluhall med fisk. I marinan finns många fina båtar och vi blev flera gånger tillfrågade om vi ville göra en båttur, med någon turistbåt. I övrigt upplevde vi inte riktigt samma semesterkänsla som vi upplevt i Albufeira.

Lagos gamla stan

Gamla stan i Lagos är full av butiker och restauranger

Ett färggrannt hus inne i Gamla stan i Lagos

Ett färggrannt hus inne i Gamla stan i Lagos

Marinan i Lagos

I marinan finns många fina båtar

Möte med bloggläsare

En rolig sak inträffade när vi promenerade tillbaka från Gamla stan, och var på väg mot ställplatsen. Helt plötsligt ropade ett svenskt par åt oss med ”Tack för en bra blogg!”. Detta var Solan och Lasse, som förstås också stod på ställplatsen med sin husbil. Det blev genast ett intensivt samtal om platser och resvägar förstås. Så himla roligt att vi träffar en massa människor via bloggen. Så glöm inte att hälsa om vi ses, sååå roligt!

Storkar Portugal

Två storkar som hittat en bra plats för sitt bo, högst upp på ett hus

Ställplats för husbilar i Lagos

I Lagos fanns en stor och helt ok ställplats, visserligen utan el men å andra sidan till det facila priset av 3 euro/dygn. Det enda trista var att det flera gånger kom tiggare och knackade på dörren. Det har vi faktiskt aldrig varit med om förut …

Lagos ställplats

Ställplatsen i Lagos

Hemmabygge husbil

Vår husbilsgranne på ställplatsen hade en riktigt cool husbil

© 2018 Reseblogg med massor av resmål och inspiration. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.