Meny Stäng

Ta vara på dina resminnen

Annons

Idag presenterar vi ett gästinlägg

Drömmer du dig ofta bort till sol och bad, fina stränder och varmt väder? Drömmer du dig med jämna mellanrum tillbaka till de reser du tidigare gjort, som kanske bestod av roliga äventyr, härligt umgänge och häftiga miljöer?

Läs mer

Fotoutmaning i maj – uppifrån

Annons

Fotoutmaning i maj! Vi missade april månads fotoutmaning, eftersom vi var på rull med husbilen nästan hela månaden. Den här månaden rullar vi också mycket, men vi hinner ändå med att haka på temat ”uppifrån”. Ett roligt tema!

Läs mer

Fotoutmaning i mars – klimat

Annons

Fotoutmaning i mars! I februari hängde vi på månadens fotoutmaning med temat ”ljus”. Nu är det dags igen och mars månads tema är … klimat. Ett inte helt enkelt tema kanske, men spännande!

Läs mer

Fotoutmaning i februari – ljus

Annons

Fotoutmaning i februari! Det har varit lite paus i fotoutmaningarna under vintern, men nu är de igång igen, och vi hakar förstås på! Höstens teman var religiöst, solnedgångar, man-made och 50 nyanser av ’valfri färg’. Denna månads tema är: ljus.

Läs mer

Fotoutmaning i november – 50 nyanser av … gult

Annons

Fotoutmaning i november! Den här gången känns temat extra roligt, eftersom det bidrar till att lysa upp den här mörka höstmånaden. Tidigare teman har varit fordon, vatten, mönster, moln, människor, religiöst, solnedgångar och man-made. Denna månads tema är: 50 nyanser av … valfri färg.

Läs mer

Fotoutmaning i oktober – tema man-made

Annons

Fotoutmaning i oktober! Den här gången är vi inte lika sent ute som sist. Tidigare teman har varit fordon, vatten, mönster, moln, människor, religiöst samt soluppgångar och solnedgångar. Denna månads tema är … man-made.

Läs mer

Fotoutmaning i september – solnedgångar & soluppgångar

Annons

Fotoutmaning i september! Den här gången är vi lite sena på bollen, eftersom vi varit ute och rest och haft annat att blogga om, men vi hinner precis. Tidigare teman har varit fordon, vatten, mönster, moln, människor och religiöst. Denna månads tema är … solnedgångar och soluppgångar.

Läs mer

Fotoutmaning i augusti – tema religiöst

Annons

Då var det dags för fotoutmaning igen! Tidigare teman har varit fordon, vatten, mönster, moln och människor. Denna månads tema är … religiöst! Här kommer ett inlägg med heligt och andäktigt innehåll.

Läs mer

Fotoutmaning i juli – tema människor

Annons

Då var det dags för fotoutmaning igen! Tidigare teman har varit fordon, vatten, mönster och moln. Denna månads tema är … människor! Här kommer ett inlägg med människor i olika sammanhang.

Läs mer

Fotoutmaning i juni – tema moln

Annons

Då var det dags för fotoutmaning igen! Tidigare teman har varit fordon, vatten och mönster. Denna månads tema är … moln! Välkommen till ett molnigt och kanske lite dimmigt inlägg.

Läs mer