Meny Stäng

Shopping i Riga

Idag blir det ett inlägg om shopping i Riga. Vi har redan berättat om julmarknaderna och om den enorma matmarknaden i Riga, men man kan förstås också shoppa kläder i den här stan. Om vi kom hem med något nytt? Jepp, det gjorde vi …

Många gallerior

Det finns flera stora shoppingcenter här i Riga. Några exempel är Galerija Centrs, Galleria Riga, Origo och Spice. Detta är moderna gallerior där du hittar massvis av butiker, allt från stora kedjor som du känner igen till mindre butiker som du inte känner igen. Priserna kan ibland vara något lägre än i Sverige, men när det gäller kedjor skiljer ju inte priserna så mycket.

Vi gillar bäst det billiga shoppingcentret som ligger precis intill matmarknaden. Jag hittar ingen hemsida att länka till, men jag infogar en bild istället. Om du befinner dig på matmarknaden är det väldigt lätt att hitta hit!

Den billiga gallerian bredvid matmarknaden i Riga

Den billiga gallerian bredvid matmarknaden i Riga

Billig shopping i Riga

I den här gallerian finns inga kedjor och här pratar de flesta försäljerskorna ryska. Det är hit du ska gå om du vill hitta vinterjackor med pälskragar eller fluffiga vinterstövlar till en billig penning. Om något fick följa med hem? Jepp! Två vinterjackor (700 resp. 900 kr), en handväska (400 kr) och en morgonrock (300 kr). Hur gillar du bäst att handla? Exklusivt eller billigt? Kända kedjor eller okända småbutiker?

Shopping i Riga: här hittar du jackor, stövlar och handväskor

Shopping i Riga: här hittar du jackor, stövlar och handväskor

Denna resa var en pressresa. Texterna, bilderna och åsikterna är som vanligt våra egna.

© 2018 Reseblogg med massor av resmål och inspiration. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.