Meny Stäng

Vi gör oss redo för Finland

Om en och en halv vecka är det dags – då åker vi till Finland! Vi är verkligen sååå taggade. Varför? Vi ska först uppleva Åbos skärgård och sedan är det dags för ”The Nordic Bloggers’ Experience” och resemässan Matka. Du hänger väl med?

The Nordic Bloggers' Experience

The Nordic Bloggers’ Experience – vad är det?

Vi kan knappt svara på detta själva, men vi vet att mer än 50 resebloggare från hela världen kommer att samlas i Helsingfors för detta event. Nästan 400 bloggare ansökte om att komma med, och ca 50 blev inbjudna att kostnadsfritt ta del av hela programmet med ”pre- eller posttour” till något resmål i Finland, resebloggkonferens och resemässa.

Från Sverige blir det vi, Fantasiresor och Geotraveler’s Niche som möter upp ett helt gäng resebloggare från bland annat Europa och Asien. Dessutom kommer ytterligare resebloggare ansluta, som är inbjudna att ta del av vissa delar av programmet.

Intensiva dagar i Finland

Under några intensiva dagar kommer vi att kunna ta del av ett program med föreläsningar, workshops, speed-dating med företag… och lite coctails och fester förstås. Samtidigt pågår den stora resemässan Matka, med över 1000 utställare inom resebranschen.

Redan innan allt detta drar igång – då ska vi med på en ”pre-tour” och utforska Åbos skärgård. Det kommer bli intensivt som du förstår! Just nu är vi i full gång med att boka in reseföretag för speed-dejtingen och att fundera över vad vi ska packa med oss. Snart bär det av mot staden med 15 minusgrader! Hoppas du vill hänga med!? /Helena

Resemäsan Matka i Finland och The Nordic Bloggers' Experience