Meny Stäng

Happy Friday: En natt på slott i Tjeckien

Ok, nu kör vi och det är Peter som skriver om ”här är mitt liv”, NOT! Vi är på uppdrag med Tjeckiens Tourist Board och det kommer först. Vi flög från Stockholm och det tar 1.45 timmar ner till Prag och det går fort. Vi blev upphämtade på flygplatsen och de körde oss till slottet Liblice ca 45 minuter från Prag. Inget fel med det en torsdagskväll.

Slott i Tjeckien

Jag trivs här

Här trivs vi

Att komma fram och kliva in i ett slott i Tjeckien känns nästan overkligt, för vi var alldeles nyss på båten. Den här miljön älskar Helena och jag så vi började fota före vi skulle skriva in oss. Upp på vårt STORA rum och bytte om till middag. Salongen vi skulle äta i var ganska maffig och menyn var redan ordnad från Tjeckien.

Matsal

Matsalen

Hungrig

Pumpasoppa och gås, kål, potatiskaka och dessert, vin, kaffe och whiskey gick ner utan problem. Dom här central och östländerna låter en inte att gå hungrig från bordet, för nu gick det knappt att ta sig upp. Klockan var 20 30 och det var mer bokat för oss.

Pumpasoppa

En väldigt god pumpasoppa

Fågel är gott

Fågel är gott

Wellnes

Vad är det i Tjeckien? Vi fick ett spa med bastu, bubbelbad och relaxrum helt själva och vi fick ta den tid vi ville. Det här blev bättre än vad jag hade trott. Det var nog första gången i år som jag verkligen kom ner. Vi höll inte på att komma därifrån för vi somnade in och vi kunde ha sovit där hela natten, och det går ju inte. Nu sitter jag här och skriver 23.30 för att det ska publiceras om 6 timmar, och då går vi upp för nya äventyr.

Spa med bubbel

Jag diggar bubbel

Stuckaturer och vackra målningar

Stuckaturer och vackra målningar överallt

Det här är riktigt OK

Vi har haft en bra torsdag och en bra start på ”tour julmarknader”. Idag börjar det på riktigt och vi skriver under resans gång. Så happy friday på er och lite av det bästa från er vecka får ni faktiskt dela. Något jäkla kul har säkert hänt, så spytt ut.

Denna resa var en pressresa. Bilderna, tankarna och åsikterna är som vanligt våra egna.

© 2017 FREEDOMtravel Reseblogg. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.