Meny Stäng

Förberedelser för husbilsliv och redo för nästa äventyr

Annons

Vi förbereder för fullt för vårens och sommarens husbilsliv, samtidigt som vi gör oss redo för nästa äventyr: Uzbekistan!

Läs mer

Event, mingel med reseskribenter och reseplanering

Annons

Vilken vecka! Efter några lugnare veckor med jobb och promenader har vi nu haft en intensiv vecka fylld av umgänge, event och mingel. Dessutom har vi fullt upp med reseplanering inför nästa äventyr …

Läs mer

Aprilväder, träning och ”reseinspiratörer”

Annons

Puh, vilket aprilväder! Vinden har ruskat vår husbåt i alla riktningar och snön har yrt överallt omkring oss. Och dessutom har det varit kallt! Hur har vädret varit hos dig?

Läs mer

Påsk, husbåtsliv och återhämtning

Annons

Nu är påsken här, och vi önskar alla läsare en riktigt fin påskhelg! För egen del är vi hemma och försöker återhämta oss efter alla resor och äventyr den senaste tiden. Tänk att man kan uppskatta en kväll i tv-soffan så mycket!

Läs mer

Hemma i kalla Norden igen

Annons

Nu är vi hemma i kalla Norden igen, efter sju veckor i Sydafrika, och med en liten avslutande knorr i Zimbabwe. Hemkomsten har inte varit lugn, utan snarare omtumlande.

Läs mer

Avslut på långresan: Kapstaden och Victoriafallen

Annons

Vi har varit länge i Sydafrika, närmare bestämt i nästan sju veckor. Men till slut är det ju ändå dags att avrunda. De sista två veckorna av resan spenderade vi i Kapstaden i Sydafrika och vid Victoriafallen i Zimbabwe. Happy Friday!

Läs mer

På fantastiskt svensk-afrikanskt bröllop i Sydafrika

Annons

Denna resa i Sydafrika bjuder verkligen på allt möjligt, inklusive ett fantastiskt fint svensk-afrikanskt bröllop. Det var Peters sons kompis som gifte sig, och vi hade turen att också bli inbjudna till bröllopet. Happy Friday!

Läs mer

Flyg till George – vi har fått resesällskap i Sydafrika

Annons

Nu har vi fått resesällskap här i Sydafrika. Peters son Robin och hans fru Alexandra har flugit hit från Sverige, och vi möttes upp på flygplatsen i Kapstaden. Efter det flög vi tillsammans till George. Happy Friday!!

Läs mer

Äventyrsresan i Sydafrika fortsätter – sjukvård, skyltar och nya vänner

Annons

Vår äventyrsresa genom Sydafrika fortsätter. Vi passar på att berätta lite om det som händer bakom kulisserna – om möten med sjukvård, om intressanta skyltar på vägen och om nya härliga vänner som vi får stifta bekantskap med!

Läs mer

Vardagsliv på långresan (härlig utsikt på jobbet)

Annons

Vi turistar inte bara här i Sydafrika, utan det blir också en hel del vardagsliv på långresan. Vi måste förstås jobba och fixa en massa praktiska saker hela tiden. Idag, fredag, passar vi på att berätta lite om livet ”bakom kulisserna” … Happy Friday!

Läs mer