Meny Stäng

Reseberättelser från hela världen på bloggen

Ok, nu kör vi och jag är jäkligt taggad! Det var ett tag sen vi hade en ”Happy Friday” och jag är väldigt less på att bara se mina egna ord. Nu vill jag ha positiv input från dig och vad du har förgyllt dina bra dagar med. Ge mig energi och dela med andra, så vi inte rasar ner i ett svart hål. Det räcker med att vi öppnar en dagstidning så är vi i källaren igen. Vi behöver dela bra stunder i livet för att hålla oss flytande. Jag är klar med mina reseberättelser från hela världen så häng med!

View

Vi börjar med två riktigt häftiga utsikter från våra hotel de sista två veckorna.

Malta

Vilken utsikt i Malta

Tallinn

Wow, vad häftigt över Tallinn

Reseberättelser från hela världen

”Resa i världen” är klar! Här finns direktlänkar till reseberättelser från 146 länder med sevärdheter, restauranger, hotell och mycket mer från 70 svenska resebloggar. Allt är på svenska och oavsett om du reser backpack, med husbil/husvagn, charter eller med barn så har du all information om vad du kan göra i det land som du befinner dig i. När jag skriver det här inlägget fylls nya reseberättelser på och ny information kommer flygande hela tiden.

Var finns ”Resa i världen”?

Under fliken ”Restips” i menyn finns ”Resa i världen” på vår blogg Freedomtravel.se, och den är för alla åldrar och alla inriktningar. Kanske hittar du någon ny favorit bland alla resebloggar och kanske något nytt land som du vill åka till. Här finns de riktiga reseskildringarna i personlig stil som du kan dela med dina vänner eller dina barn.

Nog om oss

Nu vill jag höra om dig och om små saker som har gjort att du vill leva vidare, haha. Har du klippt tånaglarna? Har du en ny telefon? Har du skilt dig och blivit lycklig? Lever du ihop med din bästa partner ever? Har du gasmask när du sover? Kom igen! Jag vill veta allt roligt! Nu går vi in i helgen med ett väldigt stort leende!