Meny Stäng

Musikhelg i Amsterdam

Happy Friday! Vi är i Amsterdam nu för att se en artist som firar 20 år. Armin van Buuren född 1976 och uppvuxen i en musikalisk familj. Armin tog examen i juridik men kände att musiken är hans kall. Han har idag 30 miljoner lyssnare i 40 länder på hans radioshow A State Of Trance varje fredag kväll. Han har eget skivbolag och ett eget jet. Han far omkring runt hela världen varje vecka som Dj. Musikhelg i Amsterdam och vad hände den här veckan? Häng med!

Musikhelg i Amsterdam

Armin Van Buuren

Så här kommer det att se ut

Jag har följt Armin Van Buuren i 15 år och han spelar trance. Vad är det för typ av musik? Man kan lite jämföra det med Swedish house maffia, Avicii och Tiesto. Armin blandar mycket klassiskt i sina låtar, som jag tycker mycket om. Han skrev en låt till den nya kungen Willem Alexander för ett par år sen som heter Intense. När Kungen klev på tronen i Amsterdam kom kungen med sin fru och tre barn självklart förbi Armin Van Buuren. Väldigt mäktigt video som du kan se här.

Veckan som gått

Veckan har varit fantastisk och jäklig på samma gång. Vi tar det dåliga först, eller hur?! Jag hade ryggskott när jag klev på skeppet Gratia. Det var lättare att stå än att sitta för då gick kotorna ihop. Jag mörkade och höll god min men halvjobbigt var det. Det är inte riktigt bra ännu men jag får dansa loss det i 6 timmar med 60 000 andra på Amsterdam Arena, haha.

Jag filmade 50 klipp och vi tog över 500 bilder från segelresan, och jag höll på och klippte i två hela dagar. Min dator är för gammal (Macbook 2008) för att redigera i, och det blir fel när jag laddar mina filmer till Youtube. Jag försökte ladda den 7 gånger med väntetid på 20 minuter varje gång, och en gång funkade det med lite flimmer på slutet. Det är i min mening den bästa filmen som jag har gjort, och jag är nu uppe i 29 filmer och mycket mer kommer framöver på kanalen youtube och Freedomtravelnews

Jaaaa, nu till det braiga, haha

Det mesta är bra och det har varit en fantastisk vecka. Gratia seglingen var bland det roligaste jag gjort på väldigt länge. Inte bara seglingen men gemenskapen vi fick tillsammans med alla på båten.

Ny Dator

Datorproblemet är löst för vi fick hjälp från ovan och jag är mycket tacksam för min nya Mac. Ska man jobba med bloggen heltid och all ny teknik som kommer så måste datorn hänga med. Jag har nästan lagt ner kameran för att ha mer tid med film som tar enorm tid. Vi kommer att mixa det här och vi kommer att bjuda ännu mer på vad som händer i vårt liv och på våra resor. Kul ska det vara och jag ska bli jäkligt bra på det här, så är det bara!

Nya Macbook pro 2016

Nu jäklar ska det jobbas

Övrigt roligt

Vi var på vinprovning i Stockholm i veckan och det var Tyskland som stod för kalaset den här gången. Tiden var 16.30 utan mat i magen och 15 olika producenter. Japp, ni tänker rätt och kul blev det, haha.

Vinprovning

Dhet häer var juuuuu gooottttt

Amsterdam

Vi är nio i sällskapet och vi har bestämt oss alla från Sverige att klä oss i vitt. Nu går vi in i helgen med ett stort leende. Happy Friday!

Din tur!