Gillar du friluftsliv? På den här sidan samlar vi tips och idéer om friluftsliv, samt länkar till inspirerande och informativa inlägg om olika spännande aktiviteter som du kan göra utomhus i naturen. Här hittar du också länkar till intervjuer med vandrare, klättrare och campare.

Vandring

Vandring i Spanien

Vandring är en bra friluftsaktivitet eftersom det är så lätt att komma igång – det räcker med lite natur och ett par bekväma skor. Läs gärna våra intervjuer med erfarna vandrare.

Cykling/Mountainbiking

Mountainbike Gozo

Cykel och mountainbike är ett fantastiskt sätt att uppleva naturen. Vi har cyklat mountainbike på vackra Gozo i Malta och provat downhill-cykling i de schweiziska alperna.

Camping

Ett ungt par på campingsemester i Verdon i Frankrike

Camping är ett sätt att njuta av naturen, oavsett om du reser med husbil, husvagn eller tält. Känns dig fri och förflytta dig från plats till plats, i din egen takt!

Klättring

Klättring

Klättring är ett äventyr som kan handla om allt från klätterväggar inomhus till att bestiga världens högsta berg. Vi har själva provat klättring på Gozo i Malta och har även intervjuat några riktigt erfarna klättrare.

Läs mer om friluftsliv