Menü Schließen

Sommerhitze und neue Arbeitsplätze

Endlich Zeit für Happy Friday! Lange nicht mehr gesehen, was? Es hat großen Spaß gemacht, durch Irland zu fahren, aber jetzt ist es auch schön, ein paar Wochen zu Hause zu bleiben. Was für ein toller Sommer wir haben!

Vilken sommarvärme!

Först och främst, vilken sommarvärme! Det är ju ingen nyhet direkt, men det är ju helt galet. När har det någonsin varit såhär varmt i Sverige i maj?

Vi jobbar ju, men vi njuter också av sommarvädret här i Yachthafen Pampas. Vi har fönster och dörrar öppna och tar oss ut på däck så fort vi kan slita oss från datorerna. Småbåtarna tuffar in och ut genom inloppet och det är fullt på uteserveringen hos Restaurant K4.

Turistbåt
När vi öppnar fönstren ser vi en turistbåt som tuffar förbi
Lunch på däck
Lite rester och en folköl på däck, kan det bli bättre?
Hornsbergs strand maj
Hornsbergs strand är full av soldyrkare … och vattenskotrar

Nya jobb

På lördag åker Peter och jag ut till Ringsö am Mälarsee, där våra vänner Lennart och Beata håller på att bygga ett sommarhus. Jag åker hem på söndag igen, men Peter stannar hela veckan och jobbar på huset.

På tal om jobb så tar min projektanställning slut i slutet av juni. Jag har inte hunnit söka några nya jobb, men har blivit erbjuden inte mindre än fyra (!) olika jobb. Och det måste man ju känna sig riktigt glad över, eller hur? Jag har nu tackat nej till två, och hoppas kunna kombinera de sista två. Utan jobb kommer jag inte bli i alla fall!

Har du också haft möjlighet att njuta av sommarvädret den här veckan? Vad har varit bäst under din vecka?

Lax och bubbel
Lyxmiddag under veckan: Lax med chevrekräm och valnötter, sparris och klyftpotatis

Haben Sie den letzten Happy Friday verpasst? Lesen Sie Bloggtopplista – och en ny resa på gång

Abonnieren Sie unseren Newsletter