Är du eller ditt företag intresserade av att samarbeta med oss? Om ditt företag vill nå ut till nya människor kan vi diskutera annonsering eller redaktionella artiklar, som vi skriver i samarbete. Vi skriver även för tidningar och onlinemagasin samt erbjuder föreläsningar och konsulttjänster.

Vill du först veta mer om vår blogg?

Om du vill veta mer om bloggens räckvidd och om våra läsare kan du läsa mer om vår reseblogg. Läs gärna också vår PR-Policy. Kontakta oss gärna med ditt förslag på e-post.

Annonsera på blogg

Vi kan placera annonser mellan blogginlägg, antingen på förstasidan eller på relevanta undersidor (till exempel sidor om olika destinationer eller campingar, se Restips och Ställplatser). Alla annonser syns oavsett om bloggen läses på en dator, en iPad eller en mobiltelefon. Observera att vi förbehåller oss rätten att tacka nej till annonser som inte stämmer överens med inriktningen eller designen på vår blogg. Priser diskuteras på mejl eller telefon.

Synas i artiklar på blogg

Vi är öppna för samarbete kring inlägg på vår blogg, så länge vi bedömer ämnet som intressant och förenligt med bloggens inriktning. Observera att vi alltid skriver våra egna ärliga synpunkter och att vi följer svensk lagstiftning, vilket betyder att samarbete alltid måste märkas ut. Här kan du se exempel på tidigare samarbeten kring artiklar publicerade på vår blogg:

Skidresa till Österrike

Arrangera Tävlingar på blogg

Vill du och ditt företag arrangera en tävling tillsammans med oss på vår blogg? Hör av dig om du har en idé och en vinst som du tror kan vara intressant för våra läsare, så kan vi tillsammans komma fram till ett bra upplägg! Vi kan uppmärksamma tävlingen i ett blogginlägg, lägga upp den på sidan ”Tävla” och dessutom marknadsföra den via vår Facebook-sida.

Journalistiska uppdrag

Vi skriver inte bara på vår egen blogg, utan vi tar också på oss olika journalistiska uppdrag. Söker du en gästskribent eller en artikelförfattare till din tidning eller ditt onlinemagasin? Kontakta oss gärna för reportage om resor och/eller camping. Här kan du se prov på tidigare artiklar som vi skrivit på uppdrag.

Föreläsningar

Vi kan föreläsa för företag och föreningar, på mässor, event eller där ni önskar. Vi kan bland annat föreläsa om olika resmål och om att resa med husbil. Vi kan också föreläsa om sådant som att starta en reseblogg eller nå ut genom sociala medier. Här kan du se exempel på föreläsningar vi hållit tidigare:

  • Nordic Travel & Lifestyle på Sheraton i Stockholm 16/6 2017: Framtidens digitala teknik
  • Caravan Stockholm 19/2 2017: Med husbil på Korsika och Sardinien
  • Caravan Stockholm 17/2 2017: Med husbil i Albanien och Makedonien
  • Caravan Clubs medlemsträff på Husbilslandet i Kristinehamn 29/10 2016: Resa med husbil i Europa

Föreläsning

Konsulthjälp kring sociala medier

Vi kan bloggande, sökmotoroptimering och olika sociala medier, som Facebook och Instagram. Behöver ditt företag hjälp att nå ut? Vi kan erbjuda konsulttimmar för att lägga upp en social media-strategi eller ta över och sköta sociala medier på löpande basis.

”Freedom event”

Letar du efter någon som fotograferar på ditt bröllop eller ditt företagsevent? Eller söker du en DJ som spelar hela natten? Kanske vill du ha båda delar? Som bloggare är vi båda vana vid eventfotografering och Peters son är en engagerad DJ. Vi är inte utbildade fotografer, men vi fotograferar precis jämt för vår blogg, och du kan lätt se om du gillar våra bilder!

Eventfotografering

DJ Eldin, det vill säga Peters son Robin, älskar att spela på fester och har förstås tillgång till komplett DJ-utrustning. Han spelar gärna det du önskar, oavsett om det är bugg eller salsa, men är allra mest i sitt esse när han får spela tung house. På bilden nedan spelar han på ett bröllop som pågick långt in på natten.

Vi erbjuder eventfotografering tillsammans med DJ till festen