Söker du föreläsare som kan prata om resor, husbilsresor, bloggande eller sociala medier? Eller söker du en konsult som kan hjälpa ditt företag att nå ut via sociala medier? Då har du hittat rätt!


Föreläsningar

Vi kan föreläsa för företag och föreningar, på mässor, event eller där ni önskar. Här kan du se några förslag på vad vi kan föreläsa om, och du är förstås också välkommen att komma med egna förslag.

1) ”Upptäck Europa med husbil”

Vi har rest med husbil i Europa många gånger och 2015 reste vi runt hela Europa under 365 dagar. Vi kan berätta om vår resa och gå igenom sånt som man kan behöva tänka på inför Europaresan. Hur hittar man campingar och ställplatser? Hur ska man tänka kring säkerhet? Hur fungerar det med gasol i olika länder?

2) ”Upptäck resmålet xxx”

Vi kan berätta om ett specifikt resmål, och eventuellt om att upptäcka detta resmålet med husbil. Vi brinner lite extra för Östeuropa och Balkan och kan till exempel berätta om att resa i Polen, Tjeckien, Albanien eller Makedonien. Vi kan också berätta om att resa med husbil i till exempel Frankrike, Korsika, Sardinien eller Kroatien.

3) ”Starta en reseblogg”

Vi startade vår reseblogg 2009 och driver idag en av Skandinaviens mest populära resebloggar, med ca 19 000 unika besökare varje månad. Vi kan berätta om hur man startar en reseblogg och hur man når ut och får läsare. Hur skapar man bra innehåll? Hur skriver man för att materialet ska hittas av Google? Hur använder man sociala medier i relation till bloggen?

4) ”Nå ut med hjälp av sociala medier”

Idag tar sociala medier över från traditionella marknadsföringsstrategier – men det innebär också att företag måste börja tänka på ett nytt sätt för att nå ut! Vi kan berätta om hur man kan använda blogg, Facebook, Instagram och andra sociala medier för att stärka ett företags varumärke och vinna marknadsandelar på den nya digitala marknaden.

Tidigare föreläsningar

  • Nordic Travel & Lifestyle på Sheraton i Stockholm 16/6 2017: Framtidens digitala teknik
  • Caravan Stockholm 19/2 2017: Med husbil på Korsika och Sardinien
  • Caravan Stockholm 17/2 2017: Med husbil i Albanien och Makedonien
  • Caravan Clubs medlemsträff på Husbilslandet i Kristinehamn 29/10 2016: Resa med husbil i Europa

Konsulthjälp kring sociala medier

Vi kan bloggande, sökmotoroptimering och olika sociala medier, som Facebook och Instagram. Behöver ditt företag hjälp att nå ut? Vi kan erbjuda konsulttimmar för att lägga upp en social media-strategi eller ta över och sköta sociala medier på löpande basis.

Kontakta oss på e-post