Letar du efter någon som fotograferar på ditt bröllop eller ditt företagsevent? Eller söker du en DJ som spelar hela natten? Kanske vill du ha båda delar? Som bloggare är vi båda vana vid eventfotografering och Peters son är en engagerad DJ. Hör gärna av dig till oss.

Bröllopsfotografering och eventfotografering

Vi är inte utbildade fotografer, men vi fotograferar precis jämt för vår blogg, och du kan lätt se om du gillar våra bilder! Vi fotar med varsin systemkamera, med olika objektiv, och vår styrka är att vi kompletterar varandra. Vi ser från olika perspektiv och fångar olika ögonblick, oavsett om du vill ha arrangerade bröllopsbilder eller om du vill att det ska tas bilder i farten under ett event eller en fest.

Eventfotografering

Vi utför både bröllopsfotografering och eventfotografering

DJ Eldin

DJ Eldin, det vill säga Peters son Robin, älskar att spela på fester och har förstås tillgång till komplett DJ-utrustning. Han spelar gärna det du önskar, oavsett om det är bugg eller salsa, men är allra mest i sitt esse när han får spela tung house. På bilden nedan spelar han på ett bröllop som pågick långt in på natten.

Vi erbjuder eventfotografering tillsammans med DJ till festen

Vi erbjuder eventfotografering tillsammans med DJ till festen

Kontakta oss på e-post