FREEDOMtravel är Sveriges största blogg om resor, äventyr och camping och drivs av Helena och Peter Bergström. Här beskriver vi vår PR-policy.

Allmän PR-policy

På bloggen publicerar vi sådant vi själva väljer att skriva om och som vi tror kan intressera våra läsare. Kommentarer välkomnas och godkänns så länge de inte innehåller personangrepp eller andra saker som bryter mot lagen.

Copyright

Alla texter och bilder som publiceras på bloggen är våra egna, om inte annat anges. Du är alltid välkommen att länka till oss om du tycker att det vi publicerar är intressant. Kontakta oss på e-post om du vill använda några av våra texter eller bilder.

Pressutskick & produktprover

För att ge våra läsare bra och relevant information håller vi oss uppdaterade angående resor, äventyr och camping. Vi får kontinuerligt pressutskick och blir inbjudna till olika event där företag presenterar produkter eller tjänster.

Att få prova en produkt eller tjänst är ibland en förutsättning för att kunna skriva ett intressant blogginlägg, och de åsikter och omdömen som presenteras här i bloggen är alltid våra egna. Det är alltså inte möjligt att köpa våra åsikter.

Samarbeten och partners

Vi står för allt vi skriver i våra inlägg, även i de fall vi skriver ett inlägg i samarbete med väl valda samarbetspartners, och vi skriver endast om det som intresserar oss eller som vi tror kan intressera våra läsare. Alla samarbeten och sponsrade inlägg märks ut enligt marknadsföringslagen.

Självklart har vi skrivit under uppropet från Influencers of Sweden #jagsmygerinte – för en etisk och professionell bloggbransch. Läs gärna mer hos Infuencers of Sweden: Riktlinjer för dig som jobbar med PR & reklam i sociala medier.

Jag smyger inte

Jag ämnar följa marknadsföringslagen och vara tydlig mot mina läsare/följare kring vad som är sponsrat innehåll och produktplacering på min blogg och i mina sociala kanaler.