Meny Stäng

Måste man ha träningsoverall i husbilen?

Måste man ha träningsoverall i husbilen, undrar vi. Nu har det hänt igen. Jag träffade en granne igår, som jag känner ytligt, och berättade att vi skaffat husbil. ”Va? Ni? Det kunde man aldrig tro! Ni har ju inte träningsoverall”, utbrast hon förvånat. Nähä? Och det är inte första gången … Det verkar som att folk tror att man måste ha träningsoverall i husbilen.

Ser man ut på ett speciellt sätt om man har husvagn?

När vi var utanför Elmia-mässan ropade en kvinna på parkeringen: ”Vill ni köpa en husvagn?” och sedan: ”Nej, förresten, ni ser inte ut så!”. Nehej? Hur ska man se ut? Måste man konstant gå runt i träningsoverall och hålla en svensk vimpel i handen? Eller vara på väg att bära ut blomlådan som ska hängas på staketet? Till saken hörde att vi inte såg ut på något speciellt sätt när vi var på Elmia, vad vi vet. Men, som sagt, vi hade inte träningsoverall.

campingen

Det blir inte träningsoverall i husbilen för oss

Vi lovar redan nu, dyrt och heligt, att inga träningsoveraller kommer in i vår husbil. Unless we go training, of course. Träningskläderna kommer att ligga i garaget så att vi kan ta dem på oss och ge oss ut på en joggingrunda. Men så snart vi är tillbaka från joggingspåret åker de av! Och framför allt så råder i vår husbil totalt förbud mot att dricka vin iförd joggingkläder! Vi framhärdar trots detta udda (?) beteende vår rätt att åka husbil!

Måste man ha träningsoverall i husbilen?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev