Just nu befinner vi oss på en ställplats/camping i Hall, precis utanför Innsbruck. Vi åkte hit från Nurnberg igår. Det gick snabbt och enkelt på Autobahn och en lång sträcka hade vi en ”kompishusbil” som låg precis bakom oss och följde oss i 130 km/h. Men till slut tröttnade han och susade förbi och vinkade … vad har han för motor?

Fantastisk utsikt

På vägarna i de österrikiska Alperna kunde vi förstås inte köra lika fort, men istället hade vi en fantastisk utsikt. Billie och jag hängde ut genom varsitt fönster med kamerorna …

Österrike berg

Svårt hitta simkort

Vi stannade också i en liten by där vi försökte köpa ett simkort för att koppla upp oss mot Internet, vilket visade sig vara ett hopplöst projekt. Istället passade vi på att ta en bild på de österrikiska barnmodet … Nu är vi på ett väldigt fint ställe med fina utomhuspooler, men eftersom det har regnat hela morgonen fortsätter vi kanske ändå till Italien …

Österrike barnkläder

Prenumerera på vårt nyhetsbrev