Annons

Margareta och Bobo Jonilson, som också driver nättidningen Nomadliv, har campat i Östeuropa i sommar. Och av den resan blev det en bok, vilket är väldigt trevligt för alla oss andra! Resan gick från Estland till Slovenien, och i boken har de koncentrerat sig på att beskriva åtta huvudstäder i Östeuropa: Tallinn, Riga, Vilnius, Warszawa, Prag, Bratislava, Budapest och Ljubljana.

Fakta och inspiration

Boken innehåller personliga skildringar av upplevelser på vägen. Efter varje kapitel hittar man dessutom ett avsnitt med fakta som är av intresse för oss husbilsåkare: campingar, vägar, säkerhet och priser.

Även om Margareta och Bobo, från Nomadliv, inte haft ambitionen att göra någon heltäckande guidebok, så är det lätt att hitta inspiration och små bra tips inför resan i Östeuropa. Bobos färgglada och händelserika bilder gör dessutom att man blir ännu mer sugen på att komma iväg.

vi-campar-i-ostered

Prenumerera på vårt nyhetsbrev