Meny Stäng

Camping på sportlovet?

Idag tycker Expressen att man ska ”våga vintercampa”. I Sverige finns 160 året runt-öppna campingar och en del av dessa ligger vid attraktiva skidanläggningar. Kläppens 196 (!) campingtomter är redan fullbokade på sportlovet, men i Duved finns det fortfarande några lediga platser.

Har du provat vintercamping?

Just nu är vi så trötta på snö och vinter, så vintercamping lockar inte nämnvärt. Fast vi kan ju tänka oss att det är mysigt att krypa in i husbilen från kylan utanför! Vi gillar att åka skidor och det är ju härligt att vara i fjällen en solig vinterdag, så varför inte egentligen?

Det gäller förstås att ha en husbil som tål kyla, och att organisera sig så man kan hantera all skidutrustning. Ja, då kan vi tänka oss att det kan vara mysigt! Har du vintercampat? Vad tycker du? Vad är plus och vad är minus?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev