Meny Stäng

Tigerns år – enligt den kinesiska kalendern

Enligt den kinesiska kalendern går vi nu in i Tigerns år. Tigern har en speciell ställning i kinesisk kulturhistoria och är modig, äventyrlig, generös, impulsiv och auktoritär. Tigrar blir antingen ledare eller rebeller och älskar att befinna sig i centrum. Om vi får tro den kinesiska kalendern är detta ett år då förändringens vindar blåser och vad som helst kan hända.

Förändringens tid

Året kan medföra oro och katastrofer, men kan också vara rätt tillfälle att satsa på nya projekt eller våga ta nya initiativ. Detta är ju ett magiskt tänkande som vi kanske inte riktigt kan ta till oss. Men däremot tror vi att det är möjligt att förverkliga saker man drömmer om, bara man vågar ta steget! Och varför inte i Tigerns år?

Har du några projekt du vill genomföra det här året? Vi har många projekt som vanligt, och ett av dem är att designa husbilen ytterligare. Återkommer till det …

Tigerns år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev