Meny Stäng

Fredagkväll i Göteborg

Nu har vi flyttat oss så att vi står mer centralt i Göteborg. Från den här parkeringen vid Grönsakstorget har vi ca 100 meter till Avenyn … väldigt praktiskt! Trevlig utsikt hade vi på fredagseftermiddagen också!

Krabba till middag

På kvällen gick vi till ”Feskarbröderna” för att köpa lite middag. Blev förvånade när vi hittade jättefina krabbor. Det känns ju som fel säsong, men tydligen säljer de odlad krabba från Irland året om. Så det blev en lyxig middag i husbilen på kvällen! På kvällen testade vi utelivet på Avenyn. Hann med en sväng på Lipp och Glow.

Fredagkväll i Göteborg med krabba

Fest och … en liten ”olycka”

Kom hem till husbilen sent på natten och lite glada i mössan. Somnade utan att ha fått upp ena gardinen ordentligt där bak. Och Peter som sover naken och gärna kastar av sig täcket på natten, undrar hur det såg ut…?

Idag har vi vaknat till mysigt skvalande regn mot husbilstaket och tre mindre uppmuntrande nyheter: 1)  Vi har fått en parkeringsbot (Skit också!), 2) toaletten är full (Aaah, vad gör man nu?) och 3) batteriet håller på att ta slut… Ha en fortsatt trevlig helg!

Fredagkväll i Göteborg med fest

Prenumerera på vårt nyhetsbrev