Meny Stäng

Resemässan i Norrköping

I helgen har vi varit på Resemässan i Norrköping. Det var ungefär som resemässor brukar vara: en massa montrar med resekataloger, tävlingar och… godis. Vi tävlade i nästan varenda tävling. Så då borde man väl vinna nåt … eller??? Fanns det nåt av intresse då? Nja, lite inspiration fick man ju med sig hem …

Lockande resmål

Så, vad kunde man se på Resemässan då? Islandia Resor gjorde reklam för resor till Island. Jag bodde där ett år 1992-93, men nu är det länge sen jag var där. Skulle vara kul att åka dit igen! Nu, efter den finansiella krisen, är ju priserna bättre också!

Latitude Travel hade resor till flera intressanta resmål: St Petersburg, Uzbekistan, Syrien … Den här broschyren ska vi titta närmare i. Om inte annat så för att få lite idéer.

En massa resekataloger har vi nu att bläddra i...
En massa resekataloger har vi nu att bläddra i…
Islandia Resor gjorde reklam för resor till Island. Jag bodde där ett år 1992-93, men nu är det länge sen jag var där... Skulle vara kul att åka dit igen! Nu, efter den finansiella krisen, är ju priserna bättre också...
Islandia Resor
Latitude Travel hade resor till flera intressanta resmål: St Petersburg, Uzbekistan, Syrien... Den här broschyren ska vi titta närmare i. Om inte annat så för att få lite idéer.
Latitude Travel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev