Meny Stäng

Här får du dubbelt för pengarna

Den starka kronan och vinterns kyla får svenskarna att leta resor som aldrig förr, enligt DN och en undersökning från Forex Bank. Sju av tio svenskar kommer att resa utomlands under 2011, och många letar efter resmål där man får mycket för pengarna.

Prisvärt i Asien och Österuropa

Mest prisvärt är det i Asien och Östeuropa. I flera länder får man faktiskt det dubbla för sina pengar. Siffrorna nedan visar det faktiska prisläget i ett antal länder enligt X-Change semesterindex (Sverige = 100). Läs gärna mer i artikeln i DN. Här listar vi de billigaste länderna:

Prisläget i Asien

Här ser du en lista över länder i Asien med låga priser. Allra billigast är det i Filippinerna, tätt följt av Malaysia och Indonesien.

Koh Samui

Prisläget i Östeuropa

Prisläget är också lågt i många länder i den östra delen av Europa. Allra billigast är det i Litauen, följ av Rumänien och Bulgarien.

Strandliv i Sopot

Prenumerera på vårt nyhetsbrev