Meny Stäng

Solceller till husbilen

I Månadens fråga under april undrade vi vad som blir ert nästa inköp till husbilen. Då visade det sig att många planerar att köpa solceller. Faktum är att mer än var fjärde av våra läsare planerar för just detta inköp.

Månadens fråga i april

Vi fick sammanlagt 42 svar på frågan ”Vad blir nästa inköp till husbilen?”. Drygt var fjärde planerar att köpa solceller. Sammanlagt 12 procent planerar för att skaffa AC och lika många svarar att de ska köpa ”annat” eller att de är nöjda.

Tio procent planerar för inköp av utemöbler eller cyklar och något färre planerar för inköp av markis eller förtält (7 procent), GPS eller larm (7 procent) eller köksprylar (7 procent). Fem procent siktar in sig på TV eller stereo och endast två procent tänker gå loss på inredning.

fnul.se

Att skaffa solceller till husbilen

Vi köpte och monterade en solpanel förra året. Solceller känns som en praktisk och miljövänlig energikälla, men vi har faktiskt inte märkt så stor skillnad sedan vi installerade den. Ni andra som har solceller, hur tycker ni att det fungerar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev