Meny Stäng

Polar gör husbil

Västerbottens-kuriren rapporterar att Polarfabriken i Dorotea tagit fram en husbil för att möta nedgången inom husvagnsförsäljningen. Det första exemplaret rullade ut ur fabriken i fredags och bilen kommer att visas på Elmiamässan i helgen.

”En och annan överraskning”

Västerbottens-kuriren skriver alltså att Polarfabriken i Dorotea tagit fram en husbil för att möta nedgången inom husvagnsförsäljningen. I pressmeddelandet på Mynewsdesk nämns dock ingenting om någon husbil. Här står att Polar ska delta på Elmia med husvagnen Polar 840 och ”en och annan överraskning”.

Är det husbilen som åsyftas månne? Enligt VK är den nya husbilen en påkostad vinterbonad modell för ca 1,3 miljoner, men det ska redan finnas planer på att också tillverka billigare modeller.

Polar gör husbil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev