Meny Stäng

10 intressanta husbilar på Elmia Husvagn Husbil 2023

Annons

Idag visar vi tio intressanta husbilar som visades på Elmia Husvagn Husbil 2023. Det blir både traditionella husbilar och så kallade ”plåtisar”, det vill säga mindre husbilar i van-modell.

Läs mer

Husbilar och tillbehör på mässan ”Husbil Sthlm 2022”

Annons

Mässan ”Husbil Sthlm 2022 – Frihet på hjul” är över, och det är dags för oss att visa upp lite av vad mässan hade att bjuda på. Vi var förstås till stor del upptagna i vår egen monter – samt på scen – men vi hann också ta oss runt och kika på husbilar och tillbehör.

Läs mer

Husbilar och campingnytt på ”Ferie for alle” 2022

Annons

Vi har spanat in husbilar och campingnytt på ”Ferie for alle” 2022 – Skandinaviens största semestermässa. Mässan samlar resmål, friluftsliv, golf … och har ett mycket stort fokus på husbilar, husvagnar och camping.

Läs mer

Plåtisar 2021 – 6 plåtisar från KABE, Adria och Affinity

Annons

I detta inlägg visar vi upp ett antal plåtisar från husvagn & husbilsmässan 2021 på Elmia – från KABE, Adria och Affinity. Här kan du kika på ett urval av vans. Och så delar vi förstås med oss av våra reflektioner!

Läs mer

Husbilar 2021 – 7 husbilar från KABE, Adria och Sun Living

Annons

I dagens inlägg visar vi upp ett gäng husbilar från husvagn & husbilsmässan 2021 på Elmia – från KABE, Adria och Sun Living. Här kan du kika på ett urval av halvintegrerade och helintegrerade husbilar, samt två alkovbilar. Och så delar vi förstås med oss av våra reflektioner!

Läs mer

Husvagn & husbilsmässa 2021 – nytt från KABE och Adria

Annons

Husvagn & Husbilsmässa 2021 pågår just nu på Elmiamässan i Jönköping. Nu när den sedvanliga stora mässan, Elmia Husvagn Husbil, är inställd har producenterna KABE och Adria passat på att arrangera en egen mässa.

Läs mer

Husbilsmodeller – vilken modell är rätt för dig?

Annons

Husbilsmodeller ska vi prata om idag. Funderar du kanske på en husbil till våren eller sommaren? Då ska du definitivt läsa det här! Vi listar 8 olika husbilsmodeller. Vilken passar dig bäst tror du?

Läs mer

Köpa begagnad husbil – detta måste du tänka på

Annons

Funderar du på att köpa begagnad husbil? Med en husbil kan du ge dig av på långa eller korta resor, när du själv önskar och dit näsan pekar. Husbil betyder med andra ord frihet! En begagnad husbil kan vara prisvärd, men det finns en hel del att tänka på vid köpet. Här är våra bästa tips för att undvika de värsta fallgroparna och för att bli nöjd med köpet.

Läs mer

Husbilar och tillbehör på Elmia Husvagn husbil 2019

Annons

Vi har kollat in husbilar och tillbehör på Elmia Husvagn Husbil 2019. Årets mässa var en späckad tilställning med massor av husbilar och plåtisar, ovanligt mycket tillbehör samt förstås en hel del fest och roligheter. Idag bjuder vi på husbilar och tillbehör som fastnade på linsen.

Läs mer

Med rullstol i husbil – tillgänglig husbil från Blucamp

Annons

Med rullstol i husbil? Att anpassa en vanlig husbil för rullstol kan vara dyrt, men nu presenterar BluCamp en serietillverkad husbil för personer med rörelsenedsättning. Förutom att husbilen är anpassad på alla möjliga sätt får man ner priset till att matcha en ”vanlig” husbil. Fantastiskt kul att äntligen se en husbil som också passar för personer med en fysisk funktionsnedsättning!

Läs mer