Meny Stäng

Campa i Kiev under fotbolls EM

Aldrig har väl Kiev varit en så populär turistdestination som 2012, när det är dags för EM i fotboll att spelas i Polen och Ukraina. Enligt DN finns det flera sätt att resa till Kiev under begivenheterna, men konstaterar att boendet blir dyrt. Kanske kan camping vara ett alternativ?

Camping i Kiev

DN guidar till hur man bäst reser till Kiev under begivenheterna, men konstaterar att boendet blir dyrt. I Kiev finns camping Prolisok, men man kan ju gissa att den blir snabbt uppbokad. Nu har Camp Sweden fått tillstånd att bygga en campingplats, skriver Aftonbladet.

Campingen byggs på ön Trukhaniv Island vid floden Dnepr i centrala Kiev. Här kommer finnas plats för 6486 personer i tält och husvagnar, och anläggningen kan eventuellt utökas till att rymma 10 000 personer. Området kommer att vara inhägnat och ha en speciell avdelning för barnfamiljer.

Att resa i Ukraina

Vi har besökt Ukraina tre gånger, varav två gånger i Kiev, och kan varmt rekommendera landet! Läs gärna mer om Ukraina och om att resa i landet.

Kiev Ukraina

Läs mer: Resa till Ukraina – din guide till Ukrainas bästa resmål

Prenumerera på vårt nyhetsbrev