Meny Stäng

Dreads i Stockholm – så fick Peter en ny frisyr

Annons

Vill du göra dreads i Stockholm? Ja, då har vi hittat ”the place”. Men även om du inte vill göra dreads själv så vill du kanske höra historien om när Peter gjorde det, för ja … han har fått sig en helt ny frisyr!

Läs mer

Att hitta frack och långklänning till festen

Annons

Hur hittar man frack och långklänning till festen … i sista sekund? Det har vi ägnat den här veckan till att ta reda på! Vi ska nämligen ha frack och långklänning på en tillställning ikväll. Vad vi ska hitta på? Ja, det kommer vi förstås berätta mer om!

Läs mer

Rätt klädd på resan (och så fel det kan bli)

Annons

Det här med att vara rätt klädd på resan. När man lyckas är det oerhört skönt. Jag älskar att resa med en liten kabinväska och ändå dyka upp rätt klädd vid varje tillfälle. Men så är det förstås inte alltid. Vi har många erfarenheter av att göra fel – och därmed också några tips för att undvika de värsta misstagen.

Läs mer

Mexikansk mat och vietnamesiska kläder

Annons

Då var det fredag igen! En av de bästa sakerna den här veckan är att Peter varit på ett superspännande möte i Göteborg. Detta möte kan leda till riktigt intressanta saker även för dig som läsare, men vi får återkomma om det längre fram. Idag blir det istället bilder på konstnärlig sushi, äkta mexikansk mat och kläder uppsydda i Vietnam. Happy Friday!

Läs mer

Coola herrkläder i Stockholm – invigning på Taracci

Annons

FREEDOMtravel goes modeblogg – i varje fall för en dag. Peters absoluta favoritbutik för coola herrkläder i Stockholm, Taracci, har flyttat och igår var det invigningsfest för nya butiken. Letar du snygga herrkläder till nyårsfesten eller söker du kanske en julklapp med det där lilla extra? Ett hett tips är att kika in på Taracci!

Läs mer

Reklam: Amsterdam sneakers

Annons

Har du varit i Amsterdam? Jag (Helena) har varit där på en kort jobbresa en gång, och efter det har jag alltid velat komma tillbaka. Och snart är det dags för det faktiskt! I maj åker vi till den holländska huvudstaden för att gå på konsert tillsammans med ett helt gäng ungdomar (för man är väl ungdom om man är under 30 …?).

Läs mer

Snygga solglasögon – och de man inte ska välja

Annons
I samarbete med Smartbuyglasses

Det här med solglasögon, hörni. Alltså, jag älskar solglasögon. Inte så mycket för att jag tycker att jag är snygg i dem, men för att det är så otroligt vilsamt för ögonen. Jag får lätt migrän av stark sol, och det är verkligen behagligt att krypa in bakom ett par mörka, skyddande glas.

Läs mer

Bästa kvalitet – kläder för män

Annons

Ok, det är Peter vid spakarna. Idag skriver jag om herrklädesbutiken Taracci som ligger i MOOD-gallerian bakom NK. Jag har handlat på Taracci i tio år och få vet om hur speciellt det är. En butik i Norden med egen design för män i små upplagor. Är det den sista?

Läs mer

”Gör om mig” på Stora Nolia

Annons

Igår eftermiddag var det dags för ”Gör om mig” på Stora Nolia-mässan i Piteå. Det var extra roligt och spännande att kika på eftersom vår bloggvän Henny var en av de två som skulle stylas.

Läs mer

Nya kläder till Nyårsfesten

Annons

Dags för nya kläder till Nyårsfesten? Nyårsafton närmar sig med stormsteg. Har du inte planerat menyn ännu? Vet du inte vad du ska ha på dig? Vi har inga förslag på nyårsmeny just nu, men om du är av manligt kön och behöver uppdatera din garderob har vi kanske ett litet tips. Ni som följt bloggen kan kanske gissa var Peter har införskaffat de här nya skorna. Men vänta bara tills du får se kavajerna!

Läs mer