Meny Stäng

Midsommarfirande på Rullsands camping

Annons

I år bestämde vi oss för midsommarfirande på Rullsands camping. Vi var inte alls beredda på värmen och hade inga badkläder med, men det löste sig ändå! Sedan har det blivit både midsommarlunch och midsommarmiddag. Och dessutom lite häng i strandbaren.

Midsommarlunch på stranden

Vilken värme! Vi var helt oförberedda och hade inte ens packat badkläder. Vilken tur då att det fanns ett nakenbad här på Rullsands camping …! Vi packade med oss sillunch med ägg och potatis till stranden och sedan har större delen av dagen tillbringats i solen.

En helt fantastisk sommardag! Årets första bad blev det för mig också. Kanske att det var aningen kyligt i vattnet, men man var så uppvärmd av solen att lite svalka behövdes.

Midsommarfirande på naturiststranden
Midsommarlunch på stranden
Rullsands strand, midsommarfirande

Midsommarmiddag och uppträdanden

På midsommaraftons kväll grillade vi lax, som vi åt med färskpotatis, romsås och sallad. Vi såg många grillar framme på kvällen på campingen… Vad brukar hamna på er grill på midsommar? Har ni särskilda traditioner eller blir det olika? På campingens restaurang var det lite uppträdanden sedan (André från Idol) så vi kikade förbi en sväng.

Kallare väder och husbilsfix

Idag har vi vaknat upp till betydligt kallare väder, så stranden lockade inte på samma sätt. Peter passar istället på att meka lite husbil …

Peter fixar med lysrören under bilen...
Peter fixar med lysrören under bilen …
Midsommarfirande

Midsommarfirande

Som midsommarfirande är det här väldigt avkopplande. Man träffar alltid andra när man campar eller hyr stuga om man vill. Det finns ju barer och restauranger här om man vill, eller om man vill smyga undan som vi gjorde på naturiststranden. Vi tycker att få åka ut i naturen slår det mesta på en midsommar och Rullsands camping är en utmärkt plats för det.

Rullsand gävle

Prenumerera på vårt nyhetsbrev