Meny Stäng

Hotellfrukost i Kanada

Vi har provat hotellets frukostbuffé på hotellet här i Halifax två morgnar och den är bra … men dyr. Vi föredrar att lägga våra pengar på fisk och skaldjur, så från och med idag blir det frukost på rummet. Det finns kaffebryggare och kylskåp, så det funkar utmärkt!

Frukost på rummet

Nog för att jag älskar hotellfrukost med ägg, bacon och färsk frukt, men när det går loss på 400 kr varje morgon och vi ska bo här i tio dagar, då blir det lite väl saftigt … Kaffe och te är lätt fixat eftersom det finns kaffekokare och vattenbryggare. Sedan köper vi bröd, pålägg och yoghurt. Det funkar utmärkt, och vi får pengar över till annat!

hotellfrukost

Vårt hotell i Halifax

Bortsett från att hotellets frukost är dyr är vi nöjda med hotellet här i Halifax. Vårt rum är trivsamt och bra, med bekväm säng, fräscht badrum och utsikt mot hamnen. Det finns också ett bra gym på hotellet och en stor trevlig lobby.

En av de viktigaste sakerna med ett hotell är ju ofta läget, och vi är supernöjda med läget här. Det är en kort promenad ner till hamnen, där man hittar den trevliga strandpromenaden och alla fisk- och skaldjursrestauranger. Det är heller inte långt in till centrum eller konferensanläggningen där jag håller till på dagarna. Utmärkt alltså, så länge vi äter frukost på rummet.

Hotellrum Kanada
Bekväm säng
Halifax kanada
Utsikt från rummet
Hotell Halifax Kanada
Ännu mer utsikt
Halifax hotell
Peter i hotellets lobby

Prenumerera på vårt nyhetsbrev