Meny Stäng

Vildsvin i Polen – ett spännande möte

På förmiddagen, när vi satt utanför våra husbilar på ställplatsen i Gdansk, kom plötsligt ett gäng vildsvin förbispringande i skogen. De sprang förbi bara några meter ifrån vår campingplats, med ett staket emellan dock. När det första gänget kom hann jag inte få upp kameran, men sedan kom en ensam eftersläntrare. Nu tror vi att vi håller oss ifrån skogspromenader …

Camping Stogi

Vi står med husbilarna på en camping som heter Camping Stogi, vid havet utanför Gdansk. Här står vi en stenlagd avdelning för husbilar, men med skogen strax intill. Det finns ett litet staket mellan oss och skogen och det var där, precis på andra sidan staketet, vi såg vildsvinen.

Camping Stogi

Vildsvin på nära håll

Vildsvinen kom verkligen nära, och enda anledningen till att man inte blev orolig var att det fanns ett staket emellan. Har du sett vildsvin på nära håll? Att se vildsvin blev vår sista upplevelse under semestern i Polen. Sedan var det dags att rulla mot färjan och bege sig tillbaka till Stockholm.

Vildsvin

Prenumerera på vårt nyhetsbrev