Robin och Alexandra ägnar sig fortfarande åt kvällsnöjen och nattliv i Magaluf, på Mallorca. Och det verkar inte som att de har tråkigt! De har hittat äventyrsgolf, 5D-bio och nattklubbar … Bland annat har de varit på klubben ”Grabbarna Grus”, och där kunde man visst tala om svensk stämning … Här kommer alltså lite uppdatering från Mallorca!

Resan till Mallorca

Resan till Mallorca och Magaluf var en överraskningspresent till Robin och Alexandra på deras bröllop. Och överraskningarna var inte slut på resdagen. De trodde att en taxi väntade utanför dörren, men istället stod där en vit limousine…

Sol och värme i Mallorca

Robin och Alexandra verkar nu ha det bra i värmen på Mallorca … om man får tro sms och Facebook-uppdateringar. De har bland annat skickat en bild från en restaurang där de fick grilla sin mat själva, på en sten. Och oxfilén blev perfekt fick vi höra! I övrigt hälsar de att maten är god och kostar som hemma, men att drinkarna är billigare …

Grilla själv på restaurangen
Den här bilden kom i ett mms från Mallorca ...

5D bio och kända DJ’s

På stället på bilden nedanför fanns äventyrsgolf, men också 5D bio, som alltså är 3D plus rörliga stolar och andra effekter … som vind och vattensprut i ansiktet.  På den allra understa bilden kan man se BCM, som är ”det fetaste” i Magaluf där kända djs som Calvin Harris, Avicii och Skrillex kör olika dagar. Kostar dock 30-60 euro att gå in för att se dom någon timme.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få rabatt i webbshopen!

FREEDOMtravel avsändare