Meny Stäng

Husbilen står för frihet – Läs om Annika Östberg

För ett tag sedan läste jag Annika Östbergs bok Ögonblick som förändrar livet, om hennes 28 år i amerikanskt fängelse. När jag nu slår upp senaste numret av Husbil & Husvagn läser jag att Annika skaffat husbil. Hon använder den för att ta sig runt mellan olika platser där hon föreläser, och tycker om att fricampa i naturen.

”The embodyment of freedom”

Annika beskriver husbilen som ”the embodyment of freedom”. Hon ser visserligen vissa likheter med fängelsecellen: att man måste lära sig att umgås i ett trångt utrymme. Fast framför allt ser hon friheten: att kunna välja om man vill åka till höger eller vänster. Läs gärna mer om Annika Östbergs bok Ögonblick som förändrar livet.

Ur Husbil & Husvagn nr 8, 2012
Ur Husbil & Husvagn nr 8, 2012

Läs mer: Husbil är frihet – allt fler svenskar skaffar husbil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få rabatt i webbshopen!

FREEDOMtravel avsändare