Meny Stäng

Addnature – ny webbutik

Den 10 oktober öppnar en ny webbutik för outdoor-aktiviteter och äventyr i Sverige. Än så länge står det bara ”coming soon” på den svenska sidan, men man kan tjuvkika på företagets sidor i andra europeiska länder …

Kläder och utrustning

Addnature.com hittar man bland annat funktionella kläder, utrustning för utomhussporter och campingutrustning, som tält, ryggsäckar och campingmöbler. Man kan också hitta en hel del tekniska prylar, som GPS:er, klockor och olika mätare samt rese- och säkerhetsprylar, som pengabälten, lås och första hjälpen-utrustning.

Kanske ett nytt campingbord?

Jag har kikat lite på campingbord, eftersom vårt är trasigt och slitet efter några års flitiga användande. En person som inte visste hur bordet var konstruerat packade upp det lite för våldsamt vid ett tillfälle … Vi har också fått fula märken i ytan efter varma karotter, trots att vi använt underlägg … någon annan som varit med om samma sak?

Vi har för närvarande ett bord som ser ungefär ut som det på bilden nedan. Vi har varit ganska nöjda med det eftersom det är lätt och smidigt att packa upp och ner, men nu ser jag ju att det finns väldigt många modeller att välja på… Vad har ni för campingbord med er i husbilen och vad tycker ni om det ni har?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev