Meny Stäng

Husbilssäsongen 2012

Då var husbilssäsongen troligtvis över för det här året. Och vi tänker tillbaka på allt roligt vi har fått uppleva med husbilen under året!

Mars

Årets första tur gick till Ängsö camping, där vi njöt av årets första måltid utomhus, och testade vår nya belysning.

Ängsö camping

April

Vi åkte till Härjarö camping över påsk – i snö! Vidare till Västerås Mälarcamping där vi fick en trevlig påskaftonskväll med Anna och Anders, och till Bredsands camping där vi träffade Yvonne och Svenne.

Härjarö snö

Maj

Vi rullade till Sandviks camping utanför Linköping, där vi hade en supertrevlig kväll med våra husbilsvänner Ann och Michael. Sedan blev det citycamping i Linköping och fest på stan.

Sandviks camping Linköping

Juni

Vi citycampade på Östermalm, där det blev förfest i husbilen innan Summerburst. Sedan blev det midsommarfirande på Rullsands camping, där vi passade på att äta påsklunch på nakenbadet.

Husbil Stockholm

Juli

Vi reste tillsammans med Robin och Alexandra till Polen. Vi besökte camping Mazoperia på halvön Hel, besökte Sopot tillsammans med Peters bror och hans familj och avslutade i Gdansk.

Camping Maszoperia

Augusti

I augusti hängde vi på fina Rullsands camping, där vi bland annat festade loss på härliga skaldjur.

Rullsand camping

September

Den här månaden blev det inte mycket husbilande alls … men husbilen fick i alla fall följa med på en middagsbjudning och fungera som övernattningsplats.

Oktober

Vi gjorde en hösttur till Malmköpings camping, där vi fastnade i leran och behövde hjälp för att komma loss.

Husbilshelg i Malmköping

November

Husbilen fick följa med på Halloweenfest.

Peter Halloween

Prenumerera på vårt nyhetsbrev