Meny Stäng

Julklappar till husbilsfolk

Planerar du att köpa julklappar till husbilsvänner? Varför inte slå in en present som är speciellt anpassad för personer med husbil? Här har vi samlat ett antal julklappar speciellt för husbilsfolk.

Brittisk shop med julklappar till husbilsfolk

Här är lite exempel på prylar som man kan hitta i den brittiska webbshopen Caravan Gifts. Detta är bara ett litet urval förstås. Det finns mycket mer! Om du surfar runt hittar du massor av olika T-shirts, väskor och prylar med husbilsmotiv och olika passande texter.

Svensk shop med julklappar till husbilsfolk

Uppdatering: Efter att vi skrev det här inlägget för många år sedan har vi nu själva öppnat en webbshop. I butiken har vi bland annat flera produkter som passar perfekt som present eller julklapp till husbilsfolk. Vad sägs till exempel om en diskduk med husbilsmotiv eller ett grytunderlägg i form av en husbil? Här kan du se några exempel. Du hittar många fler produkter på FREEDOMtravels webbshop.

Diskduk Husbil - Disktrasa Husbil
Diskduk med husbilsmotiv (sex varianter och flera olika färger)
Grytunderlägg Husbil Classic
Grytunderlägg i silikon (fyra olika varianter)
Nyckelring Husbil
Nyckelring i silikon (fyra olika varianter)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev