Meny Stäng

Snökaos i Stockholmstrafiken

Idag har det verkligen varit snökaos i Stockholmstrafiken, och både bilar och spårtrafik har haft stora problem på grund av snöovädret. SMHI har utfärdat en klass 2 varning i länet, de flesta flyg har ställts in och SL har på sin hemsida uppmanat kunderna att undvika att åka pendeltåg.

Ett äventyr att ta sig till jobbet

Själv tog jag mig hem från jobbet med buss, vilket var ett mindre äventyr bara det. Bussen var en halvtimme sen efter att ha suttit fast i snön. När den kom fram till Sundbybergs centrum fastnade den igen. Men den var i gott sällskap – under promenaden hem gick jag förbi ytterligare två bussar som satt fast … Se gärna bilder på snökaoset på Aftonbladet eller DN.

En av alla bussar som fastnade i Sundbyberg idag
En av alla bussar som fastnade i Sundbyberg idag

Istappar på husbilen

Kylan ska dessutom hålla i sig, om man får tro tidningarna. Jag måste säga att jag tycker mycket bättre om snö och kyla än mörker och regn. Nu gäller det bara att klä sig ordentligt! Vi hoppas också att husbilen klarar sig bra där den står i kylan! Vi har haft lite värme på, vilket gör att den nu är full av istappar

Husbil vinter parkering
Husbil vinter
Istappar på husbilen, eftersom vi tillfälligt haft på lite värme

Prenumerera på vårt nyhetsbrev