Meny Stäng

Äventyrsgolf på Lysingsbadet i Västervik

Nu har vi lämnat Öland och långsamt börjat rulla tillbaka mot Stockholm. Vi tyckte att det var lagom att åka ungefär halva vägen, och har nu stannat på Lysingsbadets camping i Västervik.

Lysingsbadets camping i Västervik

Lysingsbadets camping är en 5-stjärnig och väldigt fin camping, som vi också besökte tidigare i våras. Här finns bland annat fina klippöar med broar emellan, ett stort poolområde, äventyrsgolf och flera restauranger.

En match äventyrsgolf

Igår spelade vi en match äventyrsgolf här på Lysingsbadet i Västervik. Golfbanan är riktigt fin och ligger i en asiatisk trädgård med blommor, små porlande bäckar och dammar med näckrosor och fiskar. Så som jag hade förväntat mig att äventyrsgolfen skulle ha varit på Löttorps camping! Idag är det dags att rulla hemåt igen efter vår Ölandssemester …

Lysngsbadet
Lysingsbadet på dagtid

Prenumerera på vårt nyhetsbrev