Meny Stäng

26 fönster och 4 dörrar

Annons

I min första lägenhet hade jag ett enda fönster. I lägenheten i Sumpan hade vi fyra fönster. Och nu … ja, du hörde ju själv. Jag har precis räknat. Och i varje fönster och genom varje dörr ser man vattnet. Mer utsikt över vatten än såhär kan man ju knappast ha!

Insynskydd

Idag har vi faktiskt fixat så att det är ett fönster mindre att se in genom, även om man fortfarande ser ut genom det. Vi har nämligen satt insynsskyddande plast för badrumsfönstret …

Köksfönster
Fönster matbord

Fiske från båten

Vi har sett en hel del abborrar sedan vi flyttade hit, så igår efter jobbet åkte Peter och köpte ett metspö. Ingen fiskelycka dock … Han fick napp tre gånger, men inget som var något att ha: två pyttesmå abborrar och en mört. Vi får prova någon dag att sätta oss längre in på bryggan. Eller kanske testa en annan tid på dygnet …

Fiske

Läs mer: Vatten och avlopp i husbåten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev